Мајкићева лажно цитирала Босића

Свједочењем посланика СББ-а Дамира Арнаута пред Заједничком комисијом за људска права парламента БиХ данас би требало да буде настављено разматрање пријаве за кршење кодекса коју је поднио замјеник предсједавајућег Представничког дома Младена Босић (СДС) против посланика СНСД-а у овом дому Душанке Мајкић.

Босна и Херцеговина 04.07.2017 | 08:24
Мајкићева лажно цитирала Босића
Босић је поднио пријаву против Мајкићеве Комисији за кодекс у парламенту БиХ, за коју је надлежна Комисија за људска права, због њене изјаве у емисији "Аспект" РТРС-а, када је цитирала Босићеве ријечи,а које он није изговорио.

Заједничка комисија за људска права парламента БиХ прекинула је 29. јуна расправу о Босићевој пријави након саслушања Босићева савјетника, Славише Раковића, који је с Мајкићевом гостовао у емисији РТРС-а.

Мајкићева је током расправе на сједници Заједничке комисије затражила да буде равнопрано третирана у овом случају и да буде саслушан члан ове комисије Дамир Аранаут, који је том приликом био оправдано одсутан, како би се разјаснило ко је послије пада Закона о акцизама у ресторану парламента БиХ рекао реченицу наведену у стенограму - "/предсједник Републике Српске Милорад /Додик је готов. Неће бити плата и пензија. Ха, ха ха...".

"Није ми проблем да се извиним Босићу, али је неко из СДС-а изговорио страшну реченицу да се радује да нема плата и пензија у Републици Српској", рекла је Мајкићева.

Босић, који је присуствовао и сједници Заједничке комисије за људска права, рекао је да очекује да се докаже да је то била лаж и да се то обзнани јавно , истичући да се таква изјава може окарактерисати као "политичко убиство".

Сједница Заједничке комисија за људска права парламента БиХ заказана је у 10.00 часова.

(Агенције)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Оља

04.07.2017 06:33

Она неки функционер.Нек узме огледало и Нек види на Ста Лици,а да не говорим о образовању.Глупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојанка

04.07.2017 06:42

Ста фали зени! Еманципована, без длаке на језику (остало остало), стоји јој најбоље тиркизно зелена..

Name

Перо

04.07.2017 06:44

Недирај лепотицу с њом се диче...

Name

зорана

04.07.2017 07:53

Враћај паре........све отимате само да је вама

Name

Младен

04.07.2017 06:43

За ову особу се сваки кометар сувишан из разлога што нема ни грама људске вриједности у сваком погледу, само једно велико фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шоња

04.07.2017 06:53

Мајкићка сада прави елаборат о утицају влаге на креденац. Хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

04.07.2017 06:57

Свој опстанак на власти СНСД одржава оваквим лажним изјавама,подвалама,превара а,па ликовањем сто им је то успјело. Било је и вулгарно и одвратно гледати задриглу Мајкицку како препричава ту измишљену и замишљану ситуацију. Па још њен коментар на оном саслушању када Босиц није био присутан....ма ФУУУЈ! Босицу,истјерај ту лаз и остани упоран! Неко их мора разоблицити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЕ

04.07.2017 14:05

Ја да сам на Босицевом мјесту, сад бих је притисла јос висе. На томе се заснива стратегија политике СНСД-а, преваре, лази, подвеле, обмане,рекла, казала; фуј то треба гонити и отјерати у суму, далеко од цивилизације. Како је није срам унуцади, или праунуцади

Name

Сваста

04.07.2017 07:10

У сто је она године спискала. Стара острокондза а лазе. Како мисли пред бога и како мисли дусу испустит колико је само ове јадне биједе у црно завила. Зена монструм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цвијо

04.07.2017 08:04

Вазно је да је синове у пореску запослила онај сто се сваки дан на клупи игра каменцици.а ради у потескон то јој је син Такви кадрови раде у пореској.Узела отпремнину купила милијонску вилу у Бања Луци па има се нема проблема кад отидје у пензију неце зена да зиви од цркавице она се обезбјефила.Види бог па враца некад у деведестим сада у првим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тоје њена задаца

04.07.2017 08:15

Негде 2000год кадби неко из снсд одлазио на функцију у СарАјево имао је партиску инструкцију. ИДИ ОМЕТАЈ ОПСТРУИСИ ДА ТЕ ОМРЗНУ ПОСМАТРАЈ МАЈКИЦКУ МАРКОВИЦКУ СПИРИЦА И ДРУГЕ НИЈЕ ТЕСКО УТВРДИТИ ДА ТАЈ ЗАДАТАК СВОГА СЕФА ДОСЛЕДНО ИЗВРСАВАЈУ али готово је неце успјети поново народ у суму окренути оде народ појединацно у европску унију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби Фисер стара баба ко фол заврсила факултет у 55 гдини ста она зна Ста

04.07.2017 09:26

...је политика и кад отвори уста излази јој нагори смрад од Бабетине...

Name

Е

04.07.2017 09:52

Када видим Душанка МАЈКИЦ и Кошарца искључим ТВ.СРАМОТА. КОСАРАЦ МЕ ПОДСЈЕЦА НА БОРЦА СНСД СИНИСУ ДОДИКА, ОД СИЛНОГ БРАЊРЊА СНСД ПОКРАДЕ РС И ОДЕ У СРБИЈУ ПО ПАРАЛЕЛНИМ ВЕЗАМА.СТА МИСЛИ ДУСАНКА АКО ИКАДА ОДЕ У ПЕНЗИЈУ ДА ЦЕ ЈЕ НЕКО ПОЗДРАВИТИ , МА НЕЦЕ НИ РОДЕНИ СИНОВИ.