Majkićeva lažno citirala Bosića

Svjedočenjem poslanika SBB-a Damira Arnauta pred Zajedničkom komisijom za ljudska prava parlamenta BiH danas bi trebalo da bude nastavljeno razmatranje prijave za kršenje kodeksa koju je podnio zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Mladena Bosić (SDS) protiv poslanika SNSD-a u ovom domu Dušanke Majkić.

Bosna i Hercegovina 04.07.2017 | 08:24
Majkićeva lažno citirala Bosića
Bosić je podnio prijavu protiv Majkićeve Komisiji za kodeks u parlamentu BiH, za koju je nadležna Komisija za ljudska prava, zbog njene izjave u emisiji "Aspekt" RTRS-a, kada je citirala Bosićeve riječi,a koje on nije izgovorio.

Zajednička komisija za ljudska prava parlamenta BiH prekinula je 29. juna raspravu o Bosićevoj prijavi nakon saslušanja Bosićeva savjetnika, Slaviše Rakovića, koji je s Majkićevom gostovao u emisiji RTRS-a.

Majkićeva je tokom rasprave na sjednici Zajedničke komisije zatražila da bude ravnoprano tretirana u ovom slučaju i da bude saslušan član ove komisije Damir Aranaut, koji je tom prilikom bio opravdano odsutan, kako bi se razjasnilo ko je poslije pada Zakona o akcizama u restoranu parlamenta BiH rekao rečenicu navedenu u stenogramu - "/predsjednik Republike Srpske Milorad /Dodik je gotov. Neće biti plata i penzija. Ha, ha ha...".

"Nije mi problem da se izvinim Bosiću, ali je neko iz SDS-a izgovorio strašnu rečenicu da se raduje da nema plata i penzija u Republici Srpskoj", rekla je Majkićeva.

Bosić, koji je prisustvovao i sjednici Zajedničke komisije za ljudska prava, rekao je da očekuje da se dokaže da je to bila laž i da se to obznani javno , ističući da se takva izjava može okarakterisati kao "političko ubistvo".

Sjednica Zajedničke komisija za ljudska prava parlamenta BiH zakazana je u 10.00 časova.

(Agencije)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Olja

04.07.2017 06:33

Ona neki funkcioner.Nek uzme ogledalo i Nek vidi na Sta Lici,a da ne govorim o obrazovanju.Glupa.

ODGOVORITE
Name

stojanka

04.07.2017 06:42

Sta fali zeni! Emancipovana, bez dlake na jeziku (ostalo ostalo), stoji joj najbolje tirkizno zelena..

Name

Pero

04.07.2017 06:44

Nediraj lepoticu s njom se diče...

Name

zorana

04.07.2017 07:53

Vraćaj pare........sve otimate samo da je vama

Name

Mladen

04.07.2017 06:43

Za ovu osobu se svaki kometar suvišan iz razloga što nema ni grama ljudske vrijednosti u svakom pogledu, samo jedno veliko fuj.

ODGOVORITE
Name

šonja

04.07.2017 06:53

Majkićka sada pravi elaborat o uticaju vlage na kredenac. Hahahahaha

ODGOVORITE
Name

boki

04.07.2017 06:57

Svoj opstanak na vlasti SNSD održava ovakvim lažnim izjavama,podvalama,prevara a,pa likovanjem sto im je to uspjelo. Bilo je i vulgarno i odvratno gledati zadriglu Majkicku kako prepričava tu izmišljenu i zamišljanu situaciju. Pa još njen komentar na onom saslušanju kada Bosic nije bio prisutan....ma FUUUJ! Bosicu,istjeraj tu laz i ostani uporan! Neko ih mora razobliciti.

ODGOVORITE
Name

EE

04.07.2017 14:05

Ja da sam na Bosicevom mjestu, sad bih je pritisla jos vise. Na tome se zasniva strategija politike SNSD-a, prevare, lazi, podvele, obmane,rekla, kazala; fuj to treba goniti i otjerati u sumu, daleko od civilizacije. Kako je nije sram unucadi, ili praunucadi

Name

Svasta

04.07.2017 07:10

U sto je ona godine spiskala. Stara ostrokondza a laze. Kako misli pred boga i kako misli dusu ispustit koliko je samo ove jadne bijede u crno zavila. Zena monstrum.

ODGOVORITE
Name

cvijo

04.07.2017 08:04

Vazno je da je sinove u poresku zaposlila onaj sto se svaki dan na klupi igra kamencici.a radi u poteskon to joj je sin Takvi kadrovi rade u poreskoj.Uzela otpremninu kupila milijonsku vilu u Banja Luci pa ima se nema problema kad otidje u penziju nece zena da zivi od crkavice ona se obezbjefila.Vidi bog pa vraca nekad u devedestim sada u prvim...

ODGOVORITE
Name

toje njena zadaca

04.07.2017 08:15

Negde 2000god kadbi neko iz snsd odlazio na funkciju u SarAjevo imao je partisku instrukciju. IDI OMETAJ OPSTRUISI DA TE OMRZNU POSMATRAJ MAJKICKU MARKOVICKU SPIRICA I DRUGE NIJE TESKO UTVRDITI DA TAJ ZADATAK SVOGA SEFA DOSLEDNO IZVRSAVAJU ali gotovo je nece uspjeti ponovo narod u sumu okrenuti ode narod pojedinacno u evropsku uniju.

ODGOVORITE
Name

Bobi Fiser stara baba ko fol zavrsila fakultet u 55 gdini sta ona zna Sta

04.07.2017 09:26

...je politika i kad otvori usta izlazi joj nagori smrad od Babetine...

Name

E

04.07.2017 09:52

Kada vidim Dušanka MAJKIC i Košarca isključim TV.SRAMOTA. KOSARAC ME PODSJECA NA BORCA SNSD SINISU DODIKA, OD SILNOG BRANJRNJA SNSD POKRADE RS I ODE U SRBIJU PO PARALELNIM VEZAMA.STA MISLI DUSANKA AKO IKADA ODE U PENZIJU DA CE JE NEKO POZDRAVITI , MA NECE NI RODENI SINOVI.