Потврђено: Пешић стиже у Звезду!

Црвено-бели јачи за још једног нападача, а ускоро им стиже и најмање један, штопер.

Фудбал 04.07.2017 | 12:45
Потврђено: Пешић стиже у Звезду!
Прва "тура" појачања је завршена, али већ од уторка почиње нова. У Црвеној звезди решени су да добро обнове тим овог лета, а доласци Марка Гобељића, Филипа Стојковића, Вујадина Савића и Рикардиња попунили су само "горуће позиције"...

Заправо, Рикардињо је био "бонус", каже спортски директор црвено-белих Митар Мркела у разговору за Вечерње новости.

"Трансферима Стојковића, Гобељића и Савића решавали смо ургентне проблеме везане за позиције десног бека и штопера, а у тој првој серији појачања Рикардињо је стигао као 'квалитет плус'".

Као што је МОНДО најавио, нову серију отвориће Александар Пешић, који после позајмице Аталанти стиже из Тулуза за 750.000 евра (у 12 месечних рата).

"Пешић је практично завршен, стиже као капитално појачање и биће пријављен за друго коло квалификација, а надам се да ћемо до петка довести бар још једног штопера", потврдио је Мркела и наговестио долазак Срђана Бабића, а можда и Марка Баше.

"Чекамо одговор Вујадиновића, са Бабићем је успешно обављен разговор и чека се Сосиједад, Баша тек треба да разговара са новим газдама Лила. Потребна су нам двојица штопера, не журимо".

Нови директор црвено-белих дотакао се и странаца, којих тренутно има више него што ће бити дозвољено за један тим у утакмицама Суперлиге - четири.

"Сви странци су чврсто везани уговорима за Звезду и на све њих се рачуна. Са свима је обављен разговор и свима је речено исто: да никог не терамо и да могу да промене клуб уколико стигне добра понуда за њих и за нас. Тек ако неко од њих оде доводили бисмо замене, нема потребе да гомиламо фонд играча", поручио је Мркела.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар