Potvrđeno: Pešić stiže u Zvezdu!

Crveno-beli jači za još jednog napadača, a uskoro im stiže i najmanje jedan, štoper.

Fudbal 04.07.2017 | 12:45
Potvrđeno: Pešić stiže u Zvezdu!
Prva "tura" pojačanja je završena, ali već od utorka počinje nova. U Crvenoj zvezdi rešeni su da dobro obnove tim ovog leta, a dolasci Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića i Rikardinja popunili su samo "goruće pozicije"...

Zapravo, Rikardinjo je bio "bonus", kaže sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela u razgovoru za Večernje novosti.

"Transferima Stojkovića, Gobeljića i Savića rešavali smo urgentne probleme vezane za pozicije desnog beka i štopera, a u toj prvoj seriji pojačanja Rikardinjo je stigao kao 'kvalitet plus'".

Kao što je MONDO najavio, novu seriju otvoriće Aleksandar Pešić, koji posle pozajmice Atalanti stiže iz Tuluza za 750.000 evra (u 12 mesečnih rata).

"Pešić je praktično završen, stiže kao kapitalno pojačanje i biće prijavljen za drugo kolo kvalifikacija, a nadam se da ćemo do petka dovesti bar još jednog štopera", potvrdio je Mrkela i nagovestio dolazak Srđana Babića, a možda i Marka Baše.

"Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo".

Novi direktor crveno-belih dotakao se i stranaca, kojih trenutno ima više nego što će biti dozvoljeno za jedan tim u utakmicama Superlige - četiri.

"Svi stranci su čvrsto vezani ugovorima za Zvezdu i na sve njih se računa. Sa svima je obavljen razgovor i svima je rečeno isto: da nikog ne teramo i da mogu da promene klub ukoliko stigne dobra ponuda za njih i za nas. Tek ako neko od njih ode dovodili bismo zamene, nema potrebe da gomilamo fond igrača", poručio je Mrkela.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar