План припрема "орлова": Ђорђевић прозива 20. јула

Селектор је потврдио састав свог списка од 17 имена, а КСС је потврдио када и где ће се репрезентација спремати за Еуробаскет.

Кошарка 05.07.2017 | 15:30
План припрема "орлова": Ђорђевић прозива 20. јула
Селектор Александар Саша Ђорђевић званично је "пресекао" шири списак на 17 имена и без додатних објашњења га "окачио" на сајт Кошаркашког савеза Србије.

Најава да на најновијој листи неће писати презимена Јокића, Бјелице, Милутинова, Дангубића и осталих играча била је тачна, а новости које је КСС поподне објавио пре свега се тичу детаљног плана припрема за Еуробаскет (31. август - 17. септембар).

Ђорђевић ће најављених 17 "орлова" прозвати 20. јула у београдском хотелу "Краун Плаза", тачно у 11.30 часова.

Екипа ће потом у главном граду радити до 23. јула, када ће отпутовати на Копаоник, са којег ће до повратка "сићи" само једном, у Краљево 2. августа, да би одиграла тест утакмицу против "Б" (универзитетске) селекције Србије.

"Орлови" ће се у главни град вратити 6. августа и тада ће почети да играју контролне мечеве.

Традиционални турнир "Трофеј Београда" заказан је од 11. до 13. августа у Комбанк арени (Србија, Црна Гора, Грчка), после чега ће Ђорђевићев тим 17. августа отпутовати у Хамбург, где ће од 18. до 20. августа учествовати на "Супер купу", уз селекције домаћина, Пољске и Русије.

Право из Немачке, "орлови" ће 22. августа отићи у Атину, на такође традиционални "Акрополис куп" (Србија, Грчка, Италија и Грузија), који ће трајати од 23. до 25. августа. Дан после завршетка тог турнира, репрезентативци ће се вратити у Београд, на завршне припреме (26-29. август) и полазак у Турску, 30. августа.

После тога, надамо се да ћемо их видети у Београду тек 18. септембра, дан после финала!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар