Plan priprema "orlova": Đorđević proziva 20. jula

Selektor je potvrdio sastav svog spiska od 17 imena, a KSS je potvrdio kada i gde će se reprezentacija spremati za Eurobasket.

Košarka 05.07.2017 | 15:30
Plan priprema "orlova": Đorđević proziva 20. jula
Selektor Aleksandar Saša Đorđević zvanično je "presekao" širi spisak na 17 imena i bez dodatnih objašnjenja ga "okačio" na sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Najava da na najnovijoj listi neće pisati prezimena Jokića, Bjelice, Milutinova, Dangubića i ostalih igrača bila je tačna, a novosti koje je KSS popodne objavio pre svega se tiču detaljnog plana priprema za Eurobasket (31. avgust - 17. septembar).

Đorđević će najavljenih 17 "orlova" prozvati 20. jula u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", tačno u 11.30 časova.

Ekipa će potom u glavnom gradu raditi do 23. jula, kada će otputovati na Kopaonik, sa kojeg će do povratka "sići" samo jednom, u Kraljevo 2. avgusta, da bi odigrala test utakmicu protiv "B" (univerzitetske) selekcije Srbije.

"Orlovi" će se u glavni grad vratiti 6. avgusta i tada će početi da igraju kontrolne mečeve.

Tradicionalni turnir "Trofej Beograda" zakazan je od 11. do 13. avgusta u Kombank areni (Srbija, Crna Gora, Grčka), posle čega će Đorđevićev tim 17. avgusta otputovati u Hamburg, gde će od 18. do 20. avgusta učestvovati na "Super kupu", uz selekcije domaćina, Poljske i Rusije.

Pravo iz Nemačke, "orlovi" će 22. avgusta otići u Atinu, na takođe tradicionalni "Akropolis kup" (Srbija, Grčka, Italija i Gruzija), koji će trajati od 23. do 25. avgusta. Dan posle završetka tog turnira, reprezentativci će se vratiti u Beograd, na završne pripreme (26-29. avgust) i polazak u Tursku, 30. avgusta.

Posle toga, nadamo se da ćemo ih videti u Beogradu tek 18. septembra, dan posle finala!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar