Миха: Рајола није Мајка Тереза, али зна посао!

Српски тренер Синиша Михајловић открио је да је добио понуде клубова из Италије, Енглеске и Кине и да је их је све одбио јер је срећан у Торину.

Фудбал 05.07.2017 | 12:00
Миха: Рајола није Мајка Тереза, али зна посао!
"Имам уговор са Торином и срећан сам. Председник Урбано Каиро и ја гајимо снажно пријатељство. Драго ми је што се један велики италијански клуб интересовао за моје услуге, као и један из Енглеске, уз вишемилионску понуду из Кине. Заинтригираће ме такви позиви пре или касније", рекао је Михајловић

Бивши селектор селекције Србије нада се да ће "бикови" сачувати екипу на окупу и најбољег стрелца Андреу Белотија који има откупну клаузулу од 100 милиона евра. Интересовање за снажног нападача показали су Милан, Манчестер Јунајтед и Челси. 

"Да ли ће остати? Надам се да хоће, Каиро ми је рекао да не планира да га пусти, али постоји клаузула. Ако стигне "поплава" новца онда ћемо морати другачије да се поставимо. У том случају биће тешко да се надомести одлазак играча који је дао 26 голова", додао је Михајловић. 

Новинаре је занимао и његов став о главној теми италијанског фудбала, голману Милана Ђанлуиђију Донаруми који одбија да продужи уговор. 

"Не знам услове преговора, он је снажан, али је и даље младић и мора још да напредује да би постао шампион. У томе би му помогло да то учини у клубу у којем је одрастао и који воли. Са 18 година има пола Италије против себе, то може да уништи самопоуздање. Видео сам на У21 ЕП да то није уобичајени Ђиђио. Мино Рајола није Мајка Тереза, али је професионалац и зна добро свој посао. Ако му Реал, Барселона или неко трећи понуди дуплу или троструку плату од Милана, зашто би рекао не", сматра Србин. 

Фудбалери Торина прошлу сезону завршили су на деветом месту на табели Серије А.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар