Miha: Rajola nije Majka Tereza, ali zna posao!

Srpski trener Siniša Mihajlović otkrio je da je dobio ponude klubova iz Italije, Engleske i Kine i da je ih je sve odbio jer je srećan u Torinu.

Fudbal 05.07.2017 | 12:00
Miha: Rajola nije Majka Tereza, ali zna posao!
"Imam ugovor sa Torinom i srećan sam. Predsednik Urbano Kairo i ja gajimo snažno prijateljstvo. Drago mi je što se jedan veliki italijanski klub interesovao za moje usluge, kao i jedan iz Engleske, uz višemilionsku ponudu iz Kine. Zaintrigiraće me takvi pozivi pre ili kasnije", rekao je Mihajlović

Bivši selektor selekcije Srbije nada se da će "bikovi" sačuvati ekipu na okupu i najboljeg strelca Andreu Belotija koji ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra. Interesovanje za snažnog napadača pokazali su Milan, Mančester Junajted i Čelsi. 

"Da li će ostati? Nadam se da hoće, Kairo mi je rekao da ne planira da ga pusti, ali postoji klauzula. Ako stigne "poplava" novca onda ćemo morati drugačije da se postavimo. U tom slučaju biće teško da se nadomesti odlazak igrača koji je dao 26 golova", dodao je Mihajlović. 

Novinare je zanimao i njegov stav o glavnoj temi italijanskog fudbala, golmanu Milana Đanluiđiju Donarumi koji odbija da produži ugovor. 

"Ne znam uslove pregovora, on je snažan, ali je i dalje mladić i mora još da napreduje da bi postao šampion. U tome bi mu pomoglo da to učini u klubu u kojem je odrastao i koji voli. Sa 18 godina ima pola Italije protiv sebe, to može da uništi samopouzdanje. Video sam na U21 EP da to nije uobičajeni Điđio. Mino Rajola nije Majka Tereza, ali je profesionalac i zna dobro svoj posao. Ako mu Real, Barselona ili neko treći ponudi duplu ili trostruku platu od Milana, zašto bi rekao ne", smatra Srbin. 

Fudbaleri Torina prošlu sezonu završili su na devetom mestu na tabeli Serije A.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar