Сума добио зелено свјетло да дође у Партизан!

Вукомановић: Бољи је од Леонарда, направиће проблем Звезди! Тренер Слована за Телеграф. рс потврдио да је велика жеља црно-белих врло близу реализације.

Фудбал 03.07.2017 | 13:15
Сума добио зелено свјетло да дође у Партизан!
Једногодишња жеља Партизановог спортског сектора на прагу остварења. Тренер Слована Иван Вукомановић у интервјуу за сајт Телеграф.рс открива да је репрезентативац Гвинеје добио дозволу стручног штаба клуба из Братиславе да финализира преговоре са београдским црно-белима.

"Ми смо се на крају сезоне договорили и Суми обећали да ћемо радити на трансферу, да ћемо га пустити и да нема никаквих проблема. Сума је изразио жељу да иде у Партизан", рекао је Вукомановић за Телеграф.рс.

Наравно, цео посао зависиће од тога да ли ће се Партизан и Слован договорити око обештећења, а подсетимо да је генерални директор српског шампиона Милош Вазура открио да Словаци траже 1.500.000 евра. Али то је већ тема о којој треба да размишљају челници црно-белих. Навијачи размишљају само о томе шта може Сума?

"Верујем да такав играч у Србији не постоји. Он би Партизану био велика  карика за улазак у Лигу шампиона. Партизан ради јако квалитетан посао, Сума био био на врху шлага те торте. По мом мишљењу је бољи од Леонарда. Мислим да би у Србији направио чудо, сви навијачи који воле Партизан би уживали у њему. Мислим да ће његовим доласком Звезда имати велики проблем да освоји титулу, Партизан би био веома јак, иако бих као Звездаш више волео да Звезда има такву врсту пословања. Партизан боље вуче потезе, Сума ће бити прави ударац", каже Вукомановић за Телеграф.рс.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар