Suma dobio zeleno svjetlo da dođe u Partizan!

Vukomanović: Bolji je od Leonarda, napraviće problem Zvezdi! Trener Slovana za Telegraf. rs potvrdio da je velika želja crno-belih vrlo blizu realizacije.

Fudbal 03.07.2017 | 13:15
Suma dobio zeleno svjetlo da dođe u Partizan!
Jednogodišnja želja Partizanovog sportskog sektora na pragu ostvarenja. Trener Slovana Ivan Vukomanović u intervjuu za sajt Telegraf.rs otkriva da je reprezentativac Gvineje dobio dozvolu stručnog štaba kluba iz Bratislave da finalizira pregovore sa beogradskim crno-belima.

"Mi smo se na kraju sezone dogovorili i Sumi obećali da ćemo raditi na transferu, da ćemo ga pustiti i da nema nikakvih problema. Suma je izrazio želju da ide u Partizan", rekao je Vukomanović za Telegraf.rs.

Naravno, ceo posao zavisiće od toga da li će se Partizan i Slovan dogovoriti oko obeštećenja, a podsetimo da je generalni direktor srpskog šampiona Miloš Vazura otkrio da Slovaci traže 1.500.000 evra. Ali to je već tema o kojoj treba da razmišljaju čelnici crno-belih. Navijači razmišljaju samo o tome šta može Suma?

"Verujem da takav igrač u Srbiji ne postoji. On bi Partizanu bio velika  karika za ulazak u Ligu šampiona. Partizan radi jako kvalitetan posao, Suma bio bio na vrhu šlaga te torte. Po mom mišljenju je bolji od Leonarda. Mislim da bi u Srbiji napravio čudo, svi navijači koji vole Partizan bi uživali u njemu. Mislim da će njegovim dolaskom Zvezda imati veliki problem da osvoji titulu, Partizan bi bio veoma jak, iako bih kao Zvezdaš više voleo da Zvezda ima takvu vrstu poslovanja. Partizan bolje vuče poteze, Suma će biti pravi udarac", kaže Vukomanović za Telegraf.rs.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar