Дел Потро: Новак је увијек у мојој половини жријеба!

Харизматични аргентински тенисер би већ у трећем колу Вимблдона могао да се сусретне са Новаком Ђоковићем, па се због тога нашалио на свој рачун. . .

Тенис 03.07.2017 | 10:45
Дел Потро: Новак је увијек у мојој половини жријеба!
Уколико не буде неких изненађења - већ у трећем колу Вимблдона видећемо један "дерби" пошто ће снаге одмерити Новак Ђоковић (4) и Хуан Мартин дел Потро (32).

Жреб је био немилосрдан према српском тенисеру, који ће на путу ка финалу, коме се сви потајно надамо, морати да савлада и играче попут Монфиса, Тима и Федерера, али срећа није била ни на страни харизматичног Аргентинца кога "баксуз" тера већ неко време.

Откако се опоравио од повреде ово је већ пети пут да ће играти против Новака.

Добио је само онај први меч у Рију...

"Када погледам жреб увек прво тражим Ђоковића или Федерера да видим ко ће од њих двојице бити мој противник. Да, заиста, као да је Новак увек у мом делу жреба. Можда сам му недостајао када сам био повређен!", нашалио се Дел Потро који је иначе веома добар пријатељ српског тенисера.

Дел Потро је млађи годину дана од Ђоковића и на овом турниру ће одиграти 19. међусобни меч. За сада, Новак води 14:4.

"Једини начин да избегнем такву ситуацију је да поправљам сопствени ренкинг, али је за то потребно време. Увек је ипак задовољство играти против најбољих играча", навео је Дел Потро кога упркос не тако високом ренкингу ипак нико не би пожелео за противника.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар