Del Potro: Novak je uvijek u mojoj polovini žrijeba!

Harizmatični argentinski teniser bi već u trećem kolu Vimbldona mogao da se susretne sa Novakom Đokovićem, pa se zbog toga našalio na svoj račun. . .

Tenis 03.07.2017 | 10:45
Del Potro: Novak je uvijek u mojoj polovini žrijeba!
Ukoliko ne bude nekih iznenađenja - već u trećem kolu Vimbldona videćemo jedan "derbi" pošto će snage odmeriti Novak Đoković (4) i Huan Martin del Potro (32).

Žreb je bio nemilosrdan prema srpskom teniseru, koji će na putu ka finalu, kome se svi potajno nadamo, morati da savlada i igrače poput Monfisa, Tima i Federera, ali sreća nije bila ni na strani harizmatičnog Argentinca koga "baksuz" tera već neko vreme.

Otkako se oporavio od povrede ovo je već peti put da će igrati protiv Novaka.

Dobio je samo onaj prvi meč u Riju...

"Kada pogledam žreb uvek prvo tražim Đokovića ili Federera da vidim ko će od njih dvojice biti moj protivnik. Da, zaista, kao da je Novak uvek u mom delu žreba. Možda sam mu nedostajao kada sam bio povređen!", našalio se Del Potro koji je inače veoma dobar prijatelj srpskog tenisera.

Del Potro je mlađi godinu dana od Đokovića i na ovom turniru će odigrati 19. međusobni meč. Za sada, Novak vodi 14:4.

"Jedini način da izbegnem takvu situaciju je da popravljam sopstveni renking, ali je za to potrebno vreme. Uvek je ipak zadovoljstvo igrati protiv najboljih igrača", naveo je Del Potro koga uprkos ne tako visokom renkingu ipak niko ne bi poželeo za protivnika.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar