Уторак је тај дан: Звезда јача за нападача и штопера!

До поласка на Малту црвено-бели ће финиширати трансфере Александра Пешића и Срђана Бабића.

Фудбал 04.07.2017 | 00:00
Уторак је тај дан: Звезда јача за нападача и штопера!
Седмица великих очекивања у Црвеној звезди. Екипу Владана Милојевића очекује реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе против Флоријане, а до поласка на Малту руководство клуба требало би да финишира два велика посла.

Тачније, у уторак би нови чланови Црвене звезде требало да постану нападач Александар Пешић и штопер Срђан Бабић. Црвено-бели су већ уговорили трансфер некадашњег нападача младе репрезентације. Тулузу ће у 12 месечних рата за Александра Пешића бити исплаћено 750.000 евра. Почев од септембра.

Црвена звезда је само чекала да рођеном Нишлији истекне позајмица у Аталанти. Остало је само да се финишира папирологија на релацији Тулуз-Београд, па да Пешић задужи црвено-бели дрес. Спортски сектор Црвене звезде има велика очекивања, када је реч о снажном центарфору. Бивши нападач Јагодине, Шерифа и Тулуза играће у тандему са Ричмондом Боаћијем...

Такође, у уторак се очекује и параф златног Орлића са Новог Зеланда Срђана Бабића.Момак из Бањалуке је после неколико разговора са челницима Црвене звезде пристао да се врати у српски фудбал. Чека се само да Реал Сосиједад печатира његово једногодишњу позајмицу, током које би Бабић требало да се врати на некадашњи ниво. Он је практично изгубио две сезоне у Баскији. Претходно је провео на позајмици у Реусу.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар