Utorak je taj dan: Zvezda jača za napadača i štopera!

Do polaska na Maltu crveno-beli će finiširati transfere Aleksandra Pešića i Srđana Babića.

Fudbal 04.07.2017 | 00:00
Utorak je taj dan: Zvezda jača za napadača i štopera!
Sedmica velikih očekivanja u Crvenoj zvezdi. Ekipu Vladana Milojevića očekuje revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Florijane, a do polaska na Maltu rukovodstvo kluba trebalo bi da finišira dva velika posla.

Tačnije, u utorak bi novi članovi Crvene zvezde trebalo da postanu napadač Aleksandar Pešić i štoper Srđan Babić. Crveno-beli su već ugovorili transfer nekadašnjeg napadača mlade reprezentacije. Tuluzu će u 12 mesečnih rata za Aleksandra Pešića biti isplaćeno 750.000 evra. Počev od septembra.

Crvena zvezda je samo čekala da rođenom Nišliji istekne pozajmica u Atalanti. Ostalo je samo da se finišira papirologija na relaciji Tuluz-Beograd, pa da Pešić zaduži crveno-beli dres. Sportski sektor Crvene zvezde ima velika očekivanja, kada je reč o snažnom centarforu. Bivši napadač Jagodine, Šerifa i Tuluza igraće u tandemu sa Ričmondom Boaćijem...

Takođe, u utorak se očekuje i paraf zlatnog Orlića sa Novog Zelanda Srđana Babića.Momak iz Banjaluke je posle nekoliko razgovora sa čelnicima Crvene zvezde pristao da se vrati u srpski fudbal. Čeka se samo da Real Sosijedad pečatira njegovo jednogodišnju pozajmicu, tokom koje bi Babić trebalo da se vrati na nekadašnji nivo. On je praktično izgubio dve sezone u Baskiji. Prethodno je proveo na pozajmici u Reusu.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar