Ради троугао Рамадани - Хаси - Олимпијакос!

Иван Обрадовић иде у Пиреј! По рецепту Луке Миливојевића.

Фудбал 04.07.2017 | 20:00
Ради троугао Рамадани - Хаси - Олимпијакос!
Опробани рецепт поново ће бити поновљен у Пиреју. Олимпијакосу се усладила продајаЛуке Миливојевића Кристал Паласу минуле зиме за рекордних 16.000.000 евра, пошто га је за „багателу“ купила од белгијског шампиона Андерлехта.

Очигледно је да се газдама атинског тима изузетно свиђа и комбинација са менаџеромФалијем Рамаданијем, који им је, између осталог, довео недавно и новог тренера Бесника Хасија, а албански стручњак има велику жељу када је у питању појачање на „Караискакију“. Ради се о левом беку репрезентације Србије Ивану Обрадовићу, који би лако могао ускоро да настави каријеру у престоници Грчке.

Тамошњи портал Газзетта.гр објавио је информацију о интересовању Олимпијакоса за 28-годишњег фудбалера Андерлехта, који је минуле сезоне био један од најзапаженијих првотимаца овог тима. Некадашњи дефанзивац Партизана одиграо је 33 утакмице у дресу бриселског великана минуле сезоне (26 у првенству) којем је помогао да се окити шампионском титулом.

Иако се не наводи колико би износило обештећење за репрезентативца Србије, грчки медиј подсећа да Олимпијакос тражи појачање на позицији левог бека и да је Обрадовић пре неколико сезона док је наступао за Сарагосу већ био жеља атинског великана.

Такође, уз Обрадовића шампион Грчке се интересује за још једног фудбалера Андерлехта, дефанзивца Брама Нујтника (27) родом из Холандије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар