Radi trougao Ramadani - Hasi - Olimpijakos!

Ivan Obradović ide u Pirej! Po receptu Luke Milivojevića.

Fudbal 04.07.2017 | 20:00
Radi trougao Ramadani - Hasi - Olimpijakos!
Oprobani recept ponovo će biti ponovljen u Pireju. Olimpijakosu se usladila prodajaLuke Milivojevića Kristal Palasu minule zime za rekordnih 16.000.000 evra, pošto ga je za „bagatelu“ kupila od belgijskog šampiona Anderlehta.

Očigledno je da se gazdama atinskog tima izuzetno sviđa i kombinacija sa menadžeromFalijem Ramadanijem, koji im je, između ostalog, doveo nedavno i novog trenera Besnika Hasija, a albanski stručnjak ima veliku želju kada je u pitanju pojačanje na „Karaiskakiju“. Radi se o levom beku reprezentacije Srbije Ivanu Obradoviću, koji bi lako mogao uskoro da nastavi karijeru u prestonici Grčke.

Tamošnji portal Gazzetta.gr objavio je informaciju o interesovanju Olimpijakosa za 28-godišnjeg fudbalera Anderlehta, koji je minule sezone bio jedan od najzapaženijih prvotimaca ovog tima. Nekadašnji defanzivac Partizana odigrao je 33 utakmice u dresu briselskog velikana minule sezone (26 u prvenstvu) kojem je pomogao da se okiti šampionskom titulom.

Iako se ne navodi koliko bi iznosilo obeštećenje za reprezentativca Srbije, grčki medij podseća da Olimpijakos traži pojačanje na poziciji levog beka i da je Obradović pre nekoliko sezona dok je nastupao za Saragosu već bio želja atinskog velikana.

Takođe, uz Obradovića šampion Grčke se interesuje za još jednog fudbalera Anderlehta, defanzivca Brama Nujtnika (27) rodom iz Holandije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar