Санчез у Минхену? Бајерн није луд клуб...!

Карло Анћелоти дао конкретан одговор на питање да ли ће довести нападача Арсенала.

Фудбал 04.07.2017 | 11:00
Санчез у Минхену? Бајерн није луд клуб...!
Да ли би Алексис Санчез могао да заигра у Бајерну? Да.

Да ли ће шампион Немачке за то извојити вртоглави новац? Не.

Тренер Бавараца Карло Анчелоти наговестио је да је заинтересован за нападача Арсенала, али је на истом месту објаснио да клуб неће платити "луду суму" за Чилеанца, пренели су данас британски медији.

Чилеанац је телевизији Скај у петак рекао да је донео одлуку о својој будућности, али није желео да каже где ће играти следеће сезоне. Његов уговор са Арсеналом истиче за годину дана.

Медији су спекулисали да је Бајерн заинтересован за Санчеса, а то је на одређени начин потврдио Анчелоти.

"Ако се укаже прилика, клуб ће бити спреман. Има много гласина. Алексис је сјајан фудбалер, али није једини на свету. Допада ми се Алексис. Има могућности на тржишту, трансфери могу да иду у разним правцима. Мислим да је тржиште тренутно лудо, а Бајерн није луд клуб", рекао је Анчелоти.

"Знам каква је култура клуба и нећу тражити ниједног играча због којег клуб мора да плаћа луде суме, али ако се укаже прилика, зашто да не?", додао је италијански тренер.

"АГЕНТИ МНОГО ПРИЧАЈУ..."

Агент нападача Бајерна Роберта Левандовског недавно је наговестио да би његов клијент могао да напусти клуб, пошто је разочаран због недостатка подршке у трци за најбољег стрелца Бундеслиге прошле сезоне.

Левандовски је наводно рекао да га нико у тој трци није подржао, ни клуб, ни саиграчи ни тренер. Пољак је други стрелац лиге, постигао је гол мање од најбољег стрелца Пјера Емерика Обамејанга из Борусије из Дортмунда.

"Левандовски ми се никада није жалио. Честитао сам му на доброј сезони. Био сам задовољан учинком, а и он је био задовољан сарадњом. Као и увек, има много менаџера који превише причају, не знам због чега. Није први пут да менаџер искористи новине да каже нешто погрешно. У савршеном свету, менаџери не причају", рекао је Анчелоти. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар