Sančez u Minhenu? Bajern nije lud klub...!

Karlo Anćeloti dao konkretan odgovor na pitanje da li će dovesti napadača Arsenala.

Fudbal 04.07.2017 | 11:00
Sančez u Minhenu? Bajern nije lud klub...!
Da li bi Aleksis Sančez mogao da zaigra u Bajernu? Da.

Da li će šampion Nemačke za to izvojiti vrtoglavi novac? Ne.

Trener Bavaraca Karlo Ančeloti nagovestio je da je zainteresovan za napadača Arsenala, ali je na istom mestu objasnio da klub neće platiti "ludu sumu" za Čileanca, preneli su danas britanski mediji.

Čileanac je televiziji Skaj u petak rekao da je doneo odluku o svojoj budućnosti, ali nije želeo da kaže gde će igrati sledeće sezone. Njegov ugovor sa Arsenalom ističe za godinu dana.

Mediji su spekulisali da je Bajern zainteresovan za Sančesa, a to je na određeni način potvrdio Ančeloti.

"Ako se ukaže prilika, klub će biti spreman. Ima mnogo glasina. Aleksis je sjajan fudbaler, ali nije jedini na svetu. Dopada mi se Aleksis. Ima mogućnosti na tržištu, transferi mogu da idu u raznim pravcima. Mislim da je tržište trenutno ludo, a Bajern nije lud klub", rekao je Ančeloti.

"Znam kakva je kultura kluba i neću tražiti nijednog igrača zbog kojeg klub mora da plaća lude sume, ali ako se ukaže prilika, zašto da ne?", dodao je italijanski trener.

"AGENTI MNOGO PRIČAJU..."

Agent napadača Bajerna Roberta Levandovskog nedavno je nagovestio da bi njegov klijent mogao da napusti klub, pošto je razočaran zbog nedostatka podrške u trci za najboljeg strelca Bundeslige prošle sezone.

Levandovski je navodno rekao da ga niko u toj trci nije podržao, ni klub, ni saigrači ni trener. Poljak je drugi strelac lige, postigao je gol manje od najboljeg strelca Pjera Emerika Obamejanga iz Borusije iz Dortmunda.

"Levandovski mi se nikada nije žalio. Čestitao sam mu na dobroj sezoni. Bio sam zadovoljan učinkom, a i on je bio zadovoljan saradnjom. Kao i uvek, ima mnogo menadžera koji previše pričaju, ne znam zbog čega. Nije prvi put da menadžer iskoristi novine da kaže nešto pogrešno. U savršenom svetu, menadžeri ne pričaju", rekao je Ančeloti. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar