Званично: Максимовић у Валенсији до 2022. године!

Немања Максимовић од пондељка ће се придружити саиграчима у Валенсији са којом је потписао петогодишњи уговор, објавио званичан сајт овог клуба.  Капитен златних "орлића" са Новог Зеланда представљен је навијачима у Шпанији као нови везиста "слепих мишева".

Фудбал 02.07.2017 | 19:15
Званично: Максимовић у Валенсији до 2022. године!
Представљање младог репрезентативца Србије биће обављено у понедељак од 13.00 у "Патерна Медиа Центру".

Двадесетдвогодишњи везни играч претходне две сезоне провео је у Астани, где је пружао веома добро партије.

Свакако највећи успех у каријери остварио је са "Орлићима" 2015. године на Светском првенству на Новом Зеланду, када је Србија у финалу победила Бразил управо поготком Максимовића.

После тог тренутка каријера му је кренула само узлазном путањом, а одличне партије у Казахстанком клубу препоручиле су га тиму са "Местаље".

Прошле зиме је договорено, па потписано, а ове недеље и озваничено.

Немања Максимовић, један од најперспективнијих српских фудбалера, носиће следеће сезоне дрес Валенсије. Клуб са "Местаље" то је и потврдио на званичном сајту, додавши саопштењу и његову фотографију у опреми новог клуба.

"Немања Максимовић, 22-годишњи српски интернационалац и везиста нови је играч Валенсије, за наредних пет сезона. Он ће у понедељак почети припреме са својим новим саиграчима, а новинарима ће бити представљен у 13 часова", порука је Валенсије.

Некадашњи ђак Црвене звезде, бивши првотимац словеначких Домжала и казахстанске Астане, наступао је прошлог месеца са младом репрезентацијом на Европском првенству у Пољској. Мечеви групне фазе биле су уједно и његове једине такмичарске утакмице ове године, јер га Астана није користила од када се договорио са Валенсијом,

Талентовани везиста, стрелац одлучујућег гола у финалу Светског првенства у У20 узрасту, најбоље игре пружао је управо у Казахстану, где је Астану својим голом увео у Лигу шампиона.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар