Zvanično: Maksimović u Valensiji do 2022. godine!

Nemanja Maksimović od pondeljka će se pridružiti saigračima u Valensiji sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor, objavio zvaničan sajt ovog kluba.  Kapiten zlatnih "orlića" sa Novog Zelanda predstavljen je navijačima u Španiji kao novi vezista "slepih miševa".

Fudbal 02.07.2017 | 19:15
Zvanično: Maksimović u Valensiji do 2022. godine!
Predstavljanje mladog reprezentativca Srbije biće obavljeno u ponedeljak od 13.00 u "Paterna Media Centru".

Dvadesetdvogodišnji vezni igrač prethodne dve sezone proveo je u Astani, gde je pružao veoma dobro partije.

Svakako najveći uspeh u karijeri ostvario je sa "Orlićima" 2015. godine na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, kada je Srbija u finalu pobedila Brazil upravo pogotkom Maksimovića.

Posle tog trenutka karijera mu je krenula samo uzlaznom putanjom, a odlične partije u Kazahstankom klubu preporučile su ga timu sa "Mestalje".

Prošle zime je dogovoreno, pa potpisano, a ove nedelje i ozvaničeno.

Nemanja Maksimović, jedan od najperspektivnijih srpskih fudbalera, nosiće sledeće sezone dres Valensije. Klub sa "Mestalje" to je i potvrdio na zvaničnom sajtu, dodavši saopštenju i njegovu fotografiju u opremi novog kluba.

"Nemanja Maksimović, 22-godišnji srpski internacionalac i vezista novi je igrač Valensije, za narednih pet sezona. On će u ponedeljak početi pripreme sa svojim novim saigračima, a novinarima će biti predstavljen u 13 časova", poruka je Valensije.

Nekadašnji đak Crvene zvezde, bivši prvotimac slovenačkih Domžala i kazahstanske Astane, nastupao je prošlog meseca sa mladom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Mečevi grupne faze bile su ujedno i njegove jedine takmičarske utakmice ove godine, jer ga Astana nije koristila od kada se dogovorio sa Valensijom,

Talentovani vezista, strelac odlučujućeg gola u finalu Svetskog prvenstva u U20 uzrastu, najbolje igre pružao je upravo u Kazahstanu, gde je Astanu svojim golom uveo u Ligu šampiona.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar