Будућност у великим проблемима пред Партизан!

Спортски директор Будућности Мирољуб Остојић пожалио се на проблеме које клуб има са одласком и доласком играча уочи двомеча са Партизаном.

Фудбал 04.07.2017 | 08:00
Будућност у великим проблемима пред Партизан!
Српски и црногорски шампиони састају се 11. јула у Београду и 18. у Подгорици, у двомечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

"Партизан је фаворит. Индувидуално, организационо и финансијски јачи клуб од нас. Нису имали потресе током лета. Отишао је тренер Николић који је освојио дуплу круну, стигао је Мирослав Ђукић коме неће требати много времена да се уклопи и сложи коцкице у победнички мозаик. Партизан га већ има из сезоне која је остала иза нас. Не кажем да ће му бити лако, али му је посао доста олакшао Николић. Понављам, Партизан је велики фаворит, али ми се нећемо предати унапред", рекао је Остојић за Спорт Клуб.

Будућност је током лета такође променила тренера, стигао је Драган Кажић, екипу су напустили неки од носилаца игре Никола Вукчевић, Милан Вушуровић, Горан Вујовић и Милош Раочковић, док су дошли голман Милан Мијатовић, Илија Тучевић, Ален Мелуновић, Ристо Ристовић, Доминик Кореа и Милан Влаисављевић.

"Покушавамо да сложимо коцкице за дуел са Партизаном, али одласци и доласци нас ремете. Немоћни смо. Готово сваки играч има клаузулу по којој ако добије понуду из иностранства може да иде и они то користе, некад и на своју штету. Ристо Радуновић је могао да се врати из Арсенала јер није прошао прегледе. С друге стране, Кореа је сјајан играч, али се повредио после два тренинга и паузираће шест месеци", пожалио се Остојић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алкибијад

06.07.2017 21:57

Партизан пун Црногораца. Надам се да неће прорадити пета колона.

ОДГОВОРИТЕ