Budućnost u velikim problemima pred Partizan!

Sportski direktor Budućnosti Miroljub Ostojić požalio se na probleme koje klub ima sa odlaskom i dolaskom igrača uoči dvomeča sa Partizanom.

Fudbal 04.07.2017 | 08:00
Budućnost u velikim problemima pred Partizan!
Srpski i crnogorski šampioni sastaju se 11. jula u Beogradu i 18. u Podgorici, u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Partizan je favorit. Induvidualno, organizaciono i finansijski jači klub od nas. Nisu imali potrese tokom leta. Otišao je trener Nikolić koji je osvojio duplu krunu, stigao je Miroslav Đukić kome neće trebati mnogo vremena da se uklopi i složi kockice u pobednički mozaik. Partizan ga već ima iz sezone koja je ostala iza nas. Ne kažem da će mu biti lako, ali mu je posao dosta olakšao Nikolić. Ponavljam, Partizan je veliki favorit, ali mi se nećemo predati unapred", rekao je Ostojić za Sport Klub.

Budućnost je tokom leta takođe promenila trenera, stigao je Dragan Kažić, ekipu su napustili neki od nosilaca igre Nikola Vukčević, Milan Vušurović, Goran Vujović i Miloš Raočković, dok su došli golman Milan Mijatović, Ilija Tučević, Alen Melunović, Risto Ristović, Dominik Korea i Milan Vlaisavljević.

"Pokušavamo da složimo kockice za duel sa Partizanom, ali odlasci i dolasci nas remete. Nemoćni smo. Gotovo svaki igrač ima klauzulu po kojoj ako dobije ponudu iz inostranstva može da ide i oni to koriste, nekad i na svoju štetu. Risto Radunović je mogao da se vrati iz Arsenala jer nije prošao preglede. S druge strane, Korea je sjajan igrač, ali se povredio posle dva treninga i pauziraće šest meseci", požalio se Ostojić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Alkibijad

06.07.2017 21:57

Partizan pun Crnogoraca. Nadam se da neće proraditi peta kolona.

ODGOVORITE