Обрадовић нови капитен Сембераца!

Убојити нападач капитенску траку преузео од Станка Остојића.

Фудбал 02.07.2017 | 17:15
Обрадовић нови капитен Сембераца!
Марко Обрадовић нови је капитен бијељинског Радника.

Након што је Станко Остојић одлучио да напусти редове семберског премијерлигаша и потпише уговор са Слогом из Симиног Хана, остало је упражњено мјесто капитена, а Управа Радника одлучила је да траку преда Обрадовићу, најбољем стријелцу Бијељинаца у посљедњих неколико сезона.

Српски интернационалац од 2013. године члан је Радника, а до сада је на 129 мечева постигао 48 голова.

Каријеру је започео у омладинским селекцијама Земуна и Партизана, али у редовима београдских "црно-бијелих" никада није добио шансу да заигра за први састав. Услиједио је одлазак у Белгију, гдје је наступао за Еупен и Ројал Франкс, након чега је почетком фебруара 2013. као слободан играч стигао у Радник.

Фудбалери Радника данас путују на припреме на Купрес.

Тренер Младен Жижовић одлучио је да поведе 25 играча, а на списку су голмани Самед Хоџић, Младен Лучић и Бранислав Ружић, те фудбалери Бесим Шербечић, Жељко Крсмановић, Домагој Франић, Миладин Филиповић, Славиша Радовић, Марко Деспотовић (одбрана), Александар Васић, Дино Бешировић, Велибор Ђурић, Дејан Јанковић, Душан Мартиновић, Ненад Срећковић, Демир Пецо, Филип Стојановић, Владимир Брадоњић, Александар Китановић, Давор Арнаутовић, Недим Мекић (везни ред) и Шевко Окић, Марко Обрадовић, Драган Живановић, Александар Глишић (напад).

Редове Бијељинаца напустио је чувар мреже Сенедин Оштраковић, који је након доласка Бранислава Ружића постао "вишак", па је одлучио да пређе у Орашје.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар