Obradović novi kapiten Semberaca!

Ubojiti napadač kapitensku traku preuzeo od Stanka Ostojića.

Fudbal 02.07.2017 | 17:15
Obradović novi kapiten Semberaca!
Marko Obradović novi je kapiten bijeljinskog Radnika.

Nakon što je Stanko Ostojić odlučio da napusti redove semberskog premijerligaša i potpiše ugovor sa Slogom iz Siminog Hana, ostalo je upražnjeno mjesto kapitena, a Uprava Radnika odlučila je da traku preda Obradoviću, najboljem strijelcu Bijeljinaca u posljednjih nekoliko sezona.

Srpski internacionalac od 2013. godine član je Radnika, a do sada je na 129 mečeva postigao 48 golova.

Karijeru je započeo u omladinskim selekcijama Zemuna i Partizana, ali u redovima beogradskih "crno-bijelih" nikada nije dobio šansu da zaigra za prvi sastav. Uslijedio je odlazak u Belgiju, gdje je nastupao za Eupen i Rojal Franks, nakon čega je početkom februara 2013. kao slobodan igrač stigao u Radnik.

Fudbaleri Radnika danas putuju na pripreme na Kupres.

Trener Mladen Žižović odlučio je da povede 25 igrača, a na spisku su golmani Samed Hodžić, Mladen Lučić i Branislav Ružić, te fudbaleri Besim Šerbečić, Željko Krsmanović, Domagoj Franić, Miladin Filipović, Slaviša Radović, Marko Despotović (odbrana), Aleksandar Vasić, Dino Beširović, Velibor Đurić, Dejan Janković, Dušan Martinović, Nenad Srećković, Demir Peco, Filip Stojanović, Vladimir Bradonjić, Aleksandar Kitanović, Davor Arnautović, Nedim Mekić (vezni red) i Ševko Okić, Marko Obradović, Dragan Živanović, Aleksandar Glišić (napad).

Redove Bijeljinaca napustio je čuvar mreže Senedin Oštraković, koji je nakon dolaska Branislava Ružića postao "višak", pa je odlučio da pređe u Orašje.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar