Нећеш у Челси и ПСЖ? Ево ти пет милиона...

Јувентус спрема нови уговор за Алекса Сандра уколико остане у Торину.  Заборавите Челси и 70. 000. 000 - Алекс Сандро добио понуду из снова! Заокрет у трансферу лета?

Фудбал 03.07.2017 | 21:00
Нећеш у Челси и ПСЖ? Ево ти пет милиона...
Шампион Италије Јувентус спреман је да понуди Алексу Сандру пет милиона евра по сезони и продужетак уговора до 2022. године уколико одбије уносне понуде Челсија и Пари Сен Жермена.

Како пише "Коријере дело Спорт", "бјанконери" не желе да продају бразилског лијевог бека, упркос понуди од невјероватних 70 милиона евра.

Умјесто тога, планирају да задрже Алекса Сандра у Торину нудећи му дугорочан уговор, са годишњим примањима од пет милиона евра, што је за милион мање од онога што му нуде лондонски "плавци".

Још један могући кључ за останак Бразилца у редовима "старе даме" је покушај довођења Данила, саиграча Алекса Сандра из времена док је носио дрес Порта, а сада члана Реал Мадрида, који би требало да замијени Данија Алвеша, новог члана Манчестер ситија.

Двојица Бразилаца остали су веома добри пријатељи, а Јувентус се нада да ће привољети "краљевски" клуб да пусти Данила за 20 милиона евра плус евентуалне бонусе.

Велики контранапад Јувентуса. Стара торинска дама је изгледа драстично променила курс у овом прелазном року па припрема преокрет и у случају Алекса Сандра. Није тајна да је Бразилац велика жеља Челсија и тренера Антонија Контеа који је, наводно, спреман да понуди чак 70.000.000 евра за његов трансфер, међутим, дошло је до промене.

Јувентус је спремио екстра понуду за Бразилца у виду новог петогодишњег уговора и плате од 5.000.000 евра по сезони, пише Коријере дело Спорт. Овај лист тврди, позивајући се на изворе, и да Бјанконери више не желе да продају левог бека овога лета чак и у случају да на њихову адресу стигне сулуда понуда из Лондона од 70.000.000. 

Уместо продаје, желе га дугорочно у Торину, а понуда од 5.000.000 по сезони заиста је изузетно добра (скоро у рангу Челсијеве од 6.000.000 евра годишње) за Бразилца којег поред шампиона Енглеске прати и Пари Сен Жермен.

Адут више у рукама Јувентуса да се избори за останак Алекса Сандра је трансфер десног бека Реала Данила који је поприлично известан. Њих двојица били су фантастичан бековски пар у Порту пре неколико сезона, одлични су пријатељи, а Данило је идеална тактичка замена за земљака Данија Алвеса који је недавно отишао из клуба.

Јувентус је у преговорима са Мадриђанима и очекује се да трансфер мајстор Бепа Маротаизбоксује обештећење од 20.000.000 евра плус бонусе. Тако би довођењем Данила и останком Алекса Сандра Бјанконери имали јаке основе да гаје високе циљеве у Лиги шампиона и наредне сезоне.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар