Nećeš u Čelsi i PSŽ? Evo ti pet miliona...

Juventus sprema novi ugovor za Aleksa Sandra ukoliko ostane u Torinu.  Zaboravite Čelsi i 70. 000. 000 - Aleks Sandro dobio ponudu iz snova! Zaokret u transferu leta?

Fudbal 03.07.2017 | 21:00
Nećeš u Čelsi i PSŽ? Evo ti pet miliona...
Šampion Italije Juventus spreman je da ponudi Aleksu Sandru pet miliona evra po sezoni i produžetak ugovora do 2022. godine ukoliko odbije unosne ponude Čelsija i Pari Sen Žermena.

Kako piše "Korijere delo Sport", "bjankoneri" ne žele da prodaju brazilskog lijevog beka, uprkos ponudi od nevjerovatnih 70 miliona evra.

Umjesto toga, planiraju da zadrže Aleksa Sandra u Torinu nudeći mu dugoročan ugovor, sa godišnjim primanjima od pet miliona evra, što je za milion manje od onoga što mu nude londonski "plavci".

Još jedan mogući ključ za ostanak Brazilca u redovima "stare dame" je pokušaj dovođenja Danila, saigrača Aleksa Sandra iz vremena dok je nosio dres Porta, a sada člana Real Madrida, koji bi trebalo da zamijeni Danija Alveša, novog člana Mančester sitija.

Dvojica Brazilaca ostali su veoma dobri prijatelji, a Juventus se nada da će privoljeti "kraljevski" klub da pusti Danila za 20 miliona evra plus eventualne bonuse.

Veliki kontranapad Juventusa. Stara torinska dama je izgleda drastično promenila kurs u ovom prelaznom roku pa priprema preokret i u slučaju Aleksa Sandra. Nije tajna da je Brazilac velika želja Čelsija i trenera Antonija Kontea koji je, navodno, spreman da ponudi čak 70.000.000 evra za njegov transfer, međutim, došlo je do promene.

Juventus je spremio ekstra ponudu za Brazilca u vidu novog petogodišnjeg ugovora i plate od 5.000.000 evra po sezoni, piše Korijere delo Sport. Ovaj list tvrdi, pozivajući se na izvore, i da Bjankoneri više ne žele da prodaju levog beka ovoga leta čak i u slučaju da na njihovu adresu stigne suluda ponuda iz Londona od 70.000.000. 

Umesto prodaje, žele ga dugoročno u Torinu, a ponuda od 5.000.000 po sezoni zaista je izuzetno dobra (skoro u rangu Čelsijeve od 6.000.000 evra godišnje) za Brazilca kojeg pored šampiona Engleske prati i Pari Sen Žermen.

Adut više u rukama Juventusa da se izbori za ostanak Aleksa Sandra je transfer desnog beka Reala Danila koji je poprilično izvestan. Njih dvojica bili su fantastičan bekovski par u Portu pre nekoliko sezona, odlični su prijatelji, a Danilo je idealna taktička zamena za zemljaka Danija Alvesa koji je nedavno otišao iz kluba.

Juventus je u pregovorima sa Madriđanima i očekuje se da transfer majstor Bepa Marotaizboksuje obeštećenje od 20.000.000 evra plus bonuse. Tako bi dovođenjem Danila i ostankom Aleksa Sandra Bjankoneri imali jake osnove da gaje visoke ciljeve u Ligi šampiona i naredne sezone.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar