Прдесједник Роме: Навијачи, гдје вам је вјера?!

Први човек римске "вучице" изненађен реакцијом навијача на трансфер политику клуба.

Фудбал 03.07.2017 | 20:00
Прдесједник Роме: Навијачи, гдје вам је вјера?!
Председник Роме Џејмс Палота изненађен је реакцијом навијача "вучице", који сматрају да је продајом Мухамеда Салаха и Леандра Паредеса, и најавом још неких одлазака, римски клуб далеко слабији него прошле сезоне.

Салах је прешао у Ливерпул, Паредес се прикључио Зениту, док ће Антонио Ридигер, садq је већ извесно, по завршеку Купа конфедерација, где наступа са репрезентацијом Немачке, потписати уговор са Челсијем.

"Заиста говоре да смо слабији сада? Па само погледајте играче које смо довели до сада", на питање новинара "Ил Темпа", Палота је одговорио питањем.

"Не разумем зашто навијачима недостаје вера. Сигурно је да градимо јачу Рому", додао је амерички бизнисмен италијанског порекла.

Нови спортски директор Монћи за појачања је одабрао Рика Карсдорпа из Фејенорда, капитена Лиона Максима Гоналона, досадашњег дефанзивца ПСВ Ајндховена Ектора Морена, док се из Сасуола вратио Лоренцо Пелегрини.

Ипак, навијачи Роме незадовољни су оваквим потезима, па су већ почели да збијају шале на друштвеним мрежама. Изјава Монћија како Рома "није супермаркет" и наводи како неће продати Ридигера, само су додатно подгрејали атмосферу на римском "Олимпику".

У плану је била и продаја Костаса Маноласа, такође Зениту, али договор је пропао у последњем тренутку, па се клуб из престонице Италије одлучио да жртвује другог штопера, Ридигера.

Иако ће продајом Салаха (42 милиона), Паредеса (23) и Ридигера (37) Рома инкасирати више од 100 милиона евра, навијачи очигледно нису задовољни трансфер политиком, с обзиром на то да сваке године са "Олимпика" одлазе најбољи појединци.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар