Prdesjednik Rome: Navijači, gdje vam je vjera?!

Prvi čovek rimske "vučice" iznenađen reakcijom navijača na transfer politiku kluba.

Fudbal 03.07.2017 | 20:00
Prdesjednik Rome: Navijači, gdje vam je vjera?!
Predsednik Rome Džejms Palota iznenađen je reakcijom navijača "vučice", koji smatraju da je prodajom Muhameda Salaha i Leandra Paredesa, i najavom još nekih odlazaka, rimski klub daleko slabiji nego prošle sezone.

Salah je prešao u Liverpul, Paredes se priključio Zenitu, dok će Antonio Ridiger, sadq je već izvesno, po završeku Kupa konfederacija, gde nastupa sa reprezentacijom Nemačke, potpisati ugovor sa Čelsijem.

"Zaista govore da smo slabiji sada? Pa samo pogledajte igrače koje smo doveli do sada", na pitanje novinara "Il Tempa", Palota je odgovorio pitanjem.

"Ne razumem zašto navijačima nedostaje vera. Sigurno je da gradimo jaču Romu", dodao je američki biznismen italijanskog porekla.

Novi sportski direktor Monći za pojačanja je odabrao Rika Karsdorpa iz Fejenorda, kapitena Liona Maksima Gonalona, dosadašnjeg defanzivca PSV Ajndhovena Ektora Morena, dok se iz Sasuola vratio Lorenco Pelegrini.

Ipak, navijači Rome nezadovoljni su ovakvim potezima, pa su već počeli da zbijaju šale na društvenim mrežama. Izjava Monćija kako Roma "nije supermarket" i navodi kako neće prodati Ridigera, samo su dodatno podgrejali atmosferu na rimskom "Olimpiku".

U planu je bila i prodaja Kostasa Manolasa, takođe Zenitu, ali dogovor je propao u poslednjem trenutku, pa se klub iz prestonice Italije odlučio da žrtvuje drugog štopera, Ridigera.

Iako će prodajom Salaha (42 miliona), Paredesa (23) i Ridigera (37) Roma inkasirati više od 100 miliona evra, navijači očigledno nisu zadovoljni transfer politikom, s obzirom na to da svake godine sa "Olimpika" odlaze najbolji pojedinci.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar