Партизан и Сума? Ево о чему је ријеч...

Партизан близу трансфера од 1,5 мил €! “Дан Д“, како су медији описивали суботу за руководство ФК Партизан је прошао, а Сејдуба Сума није потписао уговор.

Фудбал 02.07.2017 | 14:45
Партизан и Сума? Ево о чему је ријеч...
Ипак, како наводе “Вечерње новости“, преговори на релацији Партизан – Сума – Слован су сведени на два фактора.

Гвинејац није заиграо за словачки клуб у првој европској утакмици Слована, али је руководство екипе из Братиславе остало при ставу да је сума од 1.500.000 недовољна за трансфер офанзивног везисте у Београд.

“Ново у целој причи“ донео је директор клуба из Хумске 1 Милош Вазура, који истиче да “ултиматум Словану не постоји“.

“Борићемо се до краја. Он дечко жели да дође у Партизан“, рекао је Вазура.

Додао је и да је Партизан за Суму спреман да издвоји новац који је “приближан“ ономе што тражи Слован, уз напомену да је из разговора са спортским директором Партизана Ивицом Илиевим сазнао да “није хитно да се решава“.

"Дан Д" је био петак, па субота... Али, и после тога преговори и даље трају!

Партизан жели Сејдубу Суму - омалени фудбалер из Гвинеје хоће у Хумску. Проблем прави Слован и то око обештећења. Словачки клуб за офанзиовног везног тражи милион и по евра, а та цифра не одговара српском шампиону.

Партизан је спреман да иде и преко својих могућности, међутим мора и садашњи клуб Суме да попусти.

"Преговори ће и даље трајати, ништа није завршено, борићемо се до краја. Он дечко има жељу да дође у Партизан и као што сте видели није играо за Слован у првој европској утакмици. Али, не можемо да се нађемо око цифре. Словаци траже милион и по, а ми смо спремни да издвојимо приближно томе", рекао је Вазура новинарима у Аустрији.

Директор црно-белих каже да Слован ниједног тренутка није спустио цену.

"Њихова прва цена је и била милион и по, нормално је да трају преговори. Као што је за Милетића трајало седам дана, тако ће и за Суму 14-15. Нема никаквог ултиматума од Партизана и можемо да чекамо још. Екипа је комплетна и из разговора с Ивицом није ништа хитно да се решава", објаснио је Вазура.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар