Partizan i Suma? Evo o čemu je riječ...

Partizan blizu transfera od 1,5 mil €! “Dan D“, kako su mediji opisivali subotu za rukovodstvo FK Partizan je prošao, a Sejduba Suma nije potpisao ugovor.

Fudbal 02.07.2017 | 14:45
Partizan i Suma? Evo o čemu je riječ...
Ipak, kako navode “Večernje novosti“, pregovori na relaciji Partizan – Suma – Slovan su svedeni na dva faktora.

Gvinejac nije zaigrao za slovački klub u prvoj evropskoj utakmici Slovana, ali je rukovodstvo ekipe iz Bratislave ostalo pri stavu da je suma od 1.500.000 nedovoljna za transfer ofanzivnog veziste u Beograd.

“Novo u celoj priči“ doneo je direktor kluba iz Humske 1 Miloš Vazura, koji ističe da “ultimatum Slovanu ne postoji“.

“Borićemo se do kraja. On dečko želi da dođe u Partizan“, rekao je Vazura.

Dodao je i da je Partizan za Sumu spreman da izdvoji novac koji je “približan“ onome što traži Slovan, uz napomenu da je iz razgovora sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim saznao da “nije hitno da se rešava“.

"Dan D" je bio petak, pa subota... Ali, i posle toga pregovori i dalje traju!

Partizan želi Sejdubu Sumu - omaleni fudbaler iz Gvineje hoće u Humsku. Problem pravi Slovan i to oko obeštećenja. Slovački klub za ofanziovnog veznog traži milion i po evra, a ta cifra ne odgovara srpskom šampionu.

Partizan je spreman da ide i preko svojih mogućnosti, međutim mora i sadašnji klub Sume da popusti.

"Pregovori će i dalje trajati, ništa nije završeno, borićemo se do kraja. On dečko ima želju da dođe u Partizan i kao što ste videli nije igrao za Slovan u prvoj evropskoj utakmici. Ali, ne možemo da se nađemo oko cifre. Slovaci traže milion i po, a mi smo spremni da izdvojimo približno tome", rekao je Vazura novinarima u Austriji.

Direktor crno-belih kaže da Slovan nijednog trenutka nije spustio cenu.

"Njihova prva cena je i bila milion i po, normalno je da traju pregovori. Kao što je za Miletića trajalo sedam dana, tako će i za Sumu 14-15. Nema nikakvog ultimatuma od Partizana i možemo da čekamo još. Ekipa je kompletna i iz razgovora s Ivicom nije ništa hitno da se rešava", objasnio je Vazura.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar