Опљачкана Симонида Кордић

Држављанка Румуније чији су иницијали Е. Т. /39/ ухапшена је због сумње да је са Д. Т. из Србије из куће потпредсједника Нове српске демократије Симониде Кордић у Херцег Новом украла породични накит вриједан 4. 200 евра, као и још 300 евра, саопштила је црногорска полиција.

Регион 02.07.2017 | 08:50
Опљачкана Симонида Кордић
Из полиције наводе да су Е.Т. и Д.Т, за којом се трага, дошле до куће Симониде Кордић, која је и одборник Демократског фронта /ДФ/ у Скупштини општине Херцег Нови, те тражиле апартмане.

Мајка Кордићеве, која им је отворила врата куће, дозволила је осумњиченима да уђу у кућу након што су рекле да траже смјештај.

"Искористивши непажњу мајке Симониде Кордић, из собе су украле златни накит вриједности око 4.200 евра и 300 евра у новцу након чега су побјегле", наводи се у саопштењу Управе полиције Црне Горе.

Из полиције наводе да украдени накит и новац нису пронађени код осумњичене која је ухапшена, те да предузимају све потребне радње да пронађу украдено и врате Кордићевој.

"Осумњичене за ово кривично дјело, такође се сумња, починиле још четири тешке крађе у јуну 2017. године на подручју Херцег Новог", напомињу из Управе полиције.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

апел

02.07.2017 07:34

Да МУП БиХ обрати пазњу на Е.Т. и Д.Т како не би безбједност у БиХ била угрозена.

ОДГОВОРИТЕ