Opljačkana Simonida Kordić

Državljanka Rumunije čiji su inicijali E. T. /39/ uhapšena je zbog sumnje da je sa D. T. iz Srbije iz kuće potpredsjednika Nove srpske demokratije Simonide Kordić u Herceg Novom ukrala porodični nakit vrijedan 4. 200 evra, kao i još 300 evra, saopštila je crnogorska policija.

Region 02.07.2017 | 08:50
Opljačkana Simonida Kordić
Iz policije navode da su E.T. i D.T, za kojom se traga, došle do kuće Simonide Kordić, koja je i odbornik Demokratskog fronta /DF/ u Skupštini opštine Herceg Novi, te tražile apartmane.

Majka Kordićeve, koja im je otvorila vrata kuće, dozvolila je osumnjičenima da uđu u kuću nakon što su rekle da traže smještaj.

"Iskoristivši nepažnju majke Simonide Kordić, iz sobe su ukrale zlatni nakit vrijednosti oko 4.200 evra i 300 evra u novcu nakon čega su pobjegle", navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Iz policije navode da ukradeni nakit i novac nisu pronađeni kod osumnjičene koja je uhapšena, te da preduzimaju sve potrebne radnje da pronađu ukradeno i vrate Kordićevoj.

"Osumnjičene za ovo krivično djelo, takođe se sumnja, počinile još četiri teške krađe u junu 2017. godine na području Herceg Novog", napominju iz Uprave policije.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

apel

02.07.2017 07:34

Da MUP BiH obrati paznju na E.T. i D.T kako ne bi bezbjednost u BiH bila ugrozena.

ODGOVORITE