У ноћном клубу 28 рањених

Полиција Литл Рок, главног града америчке савезне државе Арканзас, саопштила је да је у пуцњави у ноћном клубу из ватреног оружја рањено 25, а још три особе су повређене, преноси АП.

Свијет 02.07.2017 | 00:03
У ноћном клубу 28 рањених
"Очекује се да ће сви преживети", наведено је у саопштењу.
 
Полиција је путем Твитера раније навела да се пуцњава десила рано јутрос по локалном времену у ноћном клубу "Пауер лаунџ", након свађе која је избила током концерта који се ту одржавао.

Наводи се да полиција "не верује да се радило о активном нападачу, нити о инциденту повезаном са тероризмом".

Власник тог ноћног клуба Дерил Ренкин поставио је на интернет видео снимак крцатог простора у којем је наступао репер Финес 2Тајмс, где је пуцњава започела када је музичар направио паузу и за 11 секунди испаљена су 24 метка.

Неке од жртава повређене када је публика почела да бежи због пуцњева и газила све испред себе.

Како се наводи, две особе су у критичном стању.

Шеф полиције у Литл Року Кентон Бакнер изјавио је вечерас да истражитељи верују да је пуцњава у ноћном клубу повезана са криминалним бандама, а градоначелник тог места у Арканзасу најавио је да ће клуб бити затворен.

Бакнер је казао да се чини да је до пуцњаве дошло због сукоба локалних банди, као и да је више људи започело пуцњаву из ватреног оружја, када је 25 задобило повреде, а три док су покушавали да изађу из клуба, преноси АП.

Градоначелник тог града Марк Стодола објавио је да ће клуб бити затворен.

Најпре је држава суспендовала дозволу клубу за издавање пића, а касније је градоначелник на конференцији за новинаре саопштио и да ће бити затворен.

АФП наводи да полиција није објавила имена рањених и повређених нити било какве информације о осумњиченом или осумњиченима.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Терор

02.07.2017 07:49

Ако је то урадио мало тамнији тип онда је то тероризам,а ако је мало свјетлији онда је то психички поремећај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

02.07.2017 08:30

Нормалан младиц и нормална дјевојка неце ици у ноцни клуб.На сцени је одавно содома и гомора сто је циљ елити НВО.

ОДГОВОРИТЕ