Тужба против Венус, али она игра на Вимблдону!

Американка ће наступати на 20. Вимблдону у каријери, упркос томе што је учествовала у саобраћајној несрећи са смртним исходом.

Тенис 02.07.2017 | 08:15
Тужба против Венус, али она игра на Вимблдону!
Венус Вилијамс је у Лондону и припрема се за наступ на Вимблдону. Биће то њено 20. учешће на најпрестижнијем турниру на травнатој подлози у каријери.

Представница за медије америчке тенисерке Стефани Џонс потврдила је да је Венус Вилијамс одлучила да наступа на трећем гренд слему сезоне, упркос томе што је пре три недеље учествовала у саобраћајној несрећи на Флориди, у којој је 15 дана касније од последица повреда настрадао 78-годишњи Џером Барсон.

Адвокат Венус Вилијамс изјавио је након што је саопштено да је тенисерка учествовала у несрећи да није добила мандатну казну, као и да није оптужена, али је из полицијског уреда у Палм Бичу потврђено да је породица настрадалог Американца поднела тужбу против 37-годишње играчице у петак.

Венус Вилијамс је пет пута до сада освајала трофеј на Вимблдону (2000., 2001., 2005., 2007. и 2008.), а ове године је једина бивша шампионка у обе конкуренције која је одлучила да се неће традиционално појавити пред новимарима током викенда пре почетка турнира.

Она је ове сезоне постављена за 10. носиоца и у првом колу састаће се са Белгијанком Елисе Мертенс.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар