Tužba protiv Venus, ali ona igra na Vimbldonu!

Amerikanka će nastupati na 20. Vimbldonu u karijeri, uprkos tome što je učestvovala u saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom.

Tenis 02.07.2017 | 08:15
Tužba protiv Venus, ali ona igra na Vimbldonu!
Venus Vilijams je u Londonu i priprema se za nastup na Vimbldonu. Biće to njeno 20. učešće na najprestižnijem turniru na travnatoj podlozi u karijeri.

Predstavnica za medije američke teniserke Stefani Džons potvrdila je da je Venus Vilijams odlučila da nastupa na trećem grend slemu sezone, uprkos tome što je pre tri nedelje učestvovala u saobraćajnoj nesreći na Floridi, u kojoj je 15 dana kasnije od posledica povreda nastradao 78-godišnji Džerom Barson.

Advokat Venus Vilijams izjavio je nakon što je saopšteno da je teniserka učestvovala u nesreći da nije dobila mandatnu kaznu, kao i da nije optužena, ali je iz policijskog ureda u Palm Biču potvrđeno da je porodica nastradalog Amerikanca podnela tužbu protiv 37-godišnje igračice u petak.

Venus Vilijams je pet puta do sada osvajala trofej na Vimbldonu (2000., 2001., 2005., 2007. i 2008.), a ove godine je jedina bivša šampionka u obe konkurencije koja je odlučila da se neće tradicionalno pojaviti pred novimarima tokom vikenda pre početka turnira.

Ona je ove sezone postavljena za 10. nosioca i u prvom kolu sastaće se sa Belgijankom Elise Mertens.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar