Рат Реала и Барселоне због Огњена Кузмића!

Ову информацију пласирао је један од најутицајнијих кошаркашких новинара Ђорђе Матић.

Кошарка 03.07.2017 | 14:30
Рат Реала и Барселоне због Огњена Кузмића!
Центар Црвене звезде Огњен Кузмић тренутно је један од најтраженијих играча Европе! Некадашњи члан Голден Стејта одличним играма у Евролиги натерао је људе из Реал Мадрида да у њему виде капитално појачање за наредну сезону. Међутим, Краљеви ће у борби за Кузмића имати озбиљну конкуренцију.

Поред Реала за Огњена Кузмића се интересује и Барселона. Ову вест је на свом Твитер профилу поделио један од најутицајнијих овдашњих кошаркашких новинара Ђорђе Матић.После разочаравајуће сезоне Барселона спрема велику реконструкцију тима и сигурно ће желети да ојача центарску линију.

У Евролиги Огњен Кузмић је просечно бележио 9,5 поена и 7 скокова, али је, пре свега, импресионирао одличним издањима у одбрани. Шпански медији Кузмића описују као снажног и покретљивог центра који се одлично креће без лопте. Помиње се и одлична игра у дефанзиви, а то је парамтер који је потребан Барселони.

Пред Огњеном Кузмићем су слатке муке. Иначе, он има још две године уговора са црвено-белима, али и излазну клаузулу од 300.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар