Rat Reala i Barselone zbog Ognjena Kuzmića!

Ovu informaciju plasirao je jedan od najuticajnijih košarkaških novinara Đorđe Matić.

Košarka 03.07.2017 | 14:30
Rat Reala i Barselone zbog Ognjena Kuzmića!
Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić trenutno je jedan od najtraženijih igrača Evrope! Nekadašnji član Golden Stejta odličnim igrama u Evroligi naterao je ljude iz Real Madrida da u njemu vide kapitalno pojačanje za narednu sezonu. Međutim, Kraljevi će u borbi za Kuzmića imati ozbiljnu konkurenciju.

Pored Reala za Ognjena Kuzmića se interesuje i Barselona. Ovu vest je na svom Tviter profilu podelio jedan od najuticajnijih ovdašnjih košarkaških novinara Đorđe Matić.Posle razočaravajuće sezone Barselona sprema veliku rekonstrukciju tima i sigurno će želeti da ojača centarsku liniju.

U Evroligi Ognjen Kuzmić je prosečno beležio 9,5 poena i 7 skokova, ali je, pre svega, impresionirao odličnim izdanjima u odbrani. Španski mediji Kuzmića opisuju kao snažnog i pokretljivog centra koji se odlično kreće bez lopte. Pominje se i odlična igra u defanzivi, a to je paramter koji je potreban Barseloni.

Pred Ognjenom Kuzmićem su slatke muke. Inače, on ima još dve godine ugovora sa crveno-belima, ali i izlaznu klauzulu od 300.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar