Видео: Хирург прекинуо операцију због пенала!

Љубав коју спортски фанатици гаје према фудбалу не може да се мери са много чиме, а то доказује и бизаран видео снимак који нам стиже из Чилеа.

Фудбал 01.07.2017 | 14:15
Видео: Хирург прекинуо операцију због пенала!
Чилеанци су пре неколико дана обезбедили пласман у финале Купа Конфедерација, а јунак првака Јужне Америке у пенал серији против Португала био је голман Клаудио Браво.

Голман Манчестер Ситија, који је прошле године био на великом удару критика због очајне форме у Премијер лиги, одбранио је сва три ударца играча првака Европе и одвео своју екипу у велико финале.

Велики део нас је некада на свом послу гледао неки бар неки спортски догађај, али је ипак извесни хирург из Чилеа ипак отишао 'корак даље'.

Док су државни репрезентативци играли полуфинални меч он је имао заказану операцију, међутим – то га није спречило да испрати дешавања на мечу.

Врхунац узбуђења у операционој сали догодио се када је Браво одбранио последњи пенал, а хирург, који је на тренутак застао са операцијом, заједно са асистентма прославио тријумф, али и успешно завршен захват нешто касније.

Фудбал заиста јесте најважнија споредна ствар на свету...



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар