Video: Hirurg prekinuo operaciju zbog penala!

Ljubav koju sportski fanatici gaje prema fudbalu ne može da se meri sa mnogo čime, a to dokazuje i bizaran video snimak koji nam stiže iz Čilea.

Fudbal 01.07.2017 | 14:15
Video: Hirurg prekinuo operaciju zbog penala!
Čileanci su pre nekoliko dana obezbedili plasman u finale Kupa Konfederacija, a junak prvaka Južne Amerike u penal seriji protiv Portugala bio je golman Klaudio Bravo.

Golman Mančester Sitija, koji je prošle godine bio na velikom udaru kritika zbog očajne forme u Premijer ligi, odbranio je sva tri udarca igrača prvaka Evrope i odveo svoju ekipu u veliko finale.

Veliki deo nas je nekada na svom poslu gledao neki bar neki sportski događaj, ali je ipak izvesni hirurg iz Čilea ipak otišao 'korak dalje'.

Dok su državni reprezentativci igrali polufinalni meč on je imao zakazanu operaciju, međutim – to ga nije sprečilo da isprati dešavanja na meču.

Vrhunac uzbuđenja u operacionoj sali dogodio se kada je Bravo odbranio poslednji penal, a hirurg, koji je na trenutak zastao sa operacijom, zajedno sa asistentma proslavio trijumf, ali i uspešno završen zahvat nešto kasnije.

Fudbal zaista jeste najvažnija sporedna stvar na svetu...



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar