Иван Шапоњић отишао из Бенфике!

Додуше на позајмицу од годину дана.

Фудбал 01.07.2017 | 12:45
Иван Шапоњић отишао из Бенфике!
После Луке Јовића, који је задужио дрес Ајнтрахта из Франкфурта, још један суперталентовани српски нападач одлази из Бенфике! Члан златне српске генерације са Новог Зеланда и некадашњи центарфор Партизана Иван Шапоњић каријеру ће наставити у белгијском Зулте Варегему, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Истина, момак рођен 1997.године имаће статус позајмљеног играча португалског шампиона. Очекиван исход у каријери Ивана Шапоњића који је задужио дрес Бенфике у јануару 2016.године.

Конкуренција у у виду Митроглуа, Жонаса, Раула Хименеза била је прејака за момка који је наговестио велики потенцијал у дресу Партизана. Такође, Бенфика је овог лета већ ангажовала Хариса Сеферовића, па би Шапоњић тешко могао да очекује шансу у најјачем тиму.

Он је време у Лисабону углавном трошио играјући за Б тим. На 40 мечева у другој португалској лиги постигао је осам голова.

Чини се да ће у Зулте Варегему Иван Шапоњић имати све предуслове да рехабилитује каријеру. Реч је о стабилном клубу који ће ове године играти у Лиги Европе.

Први шпиц Зулте у прошлој сезони био је времешни Сенегалац Мбаје Леје.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар