Звезда нашла начин да ангажује Јовичића!

200. 000 одмах + 300. 000 евра наредног лета! Везиста Амкара све ближи ''Рајку Митићу''!

Фудбал 03.07.2017 | 10:00
Звезда нашла начин да ангажује Јовичића!
Нападач Александар Пешић је у чекаоници, конкуренцију у одбрани требало би да појачаСрђан Бабић, а агресију у манверу да донесе Бранко Јовичић! Црвена звезда је пронашла начин да ангажује искусног задњег везног играча, иако је руски Амкар током прве рунде разговора био „тврд“ преговарач.

Амкар је тражио за слободу Бранка Јовичића 500.000 евра и то у „цугу“, али Новости пишу да је српски вицешампион пронашао начин да ангажује једну од највећих жеља спортског сектора. Људи из Црвене звезде намеравају да доведу Јовичића на једногодишњу позајмицу и Амкару одмах уплате 200.000 евра, а наредног лета и да откупе његов уговор за још 300.000.

Преговори на релацији Перм - Београд су интензивирани, а ако све буде по замислима црвено-белих Бранко Јовичић ће бити лиценциран за друго коло квалификација за Лигу Европе и сударе са Иритишом или Дунав Русеом. На Маракани верују да ће до тада поред Јовичића финиширати трансфер Срђана Бабића.

Црвено-бели ће до 15.јула инкасирати 2.000.000 евра од продаје Михаила Ристића у Краснодар. Та цифра даће им могућност да одлучније крену у акцију.

Писали смо већ о интересовању Јанг Бојса за Славољуба Срнића, а Новости у данашњем издању додају да су Швајцарци појачали понуду односно да су спремни да изброје 700.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар