Zvezda našla način da angažuje Jovičića!

200. 000 odmah + 300. 000 evra narednog leta! Vezista Amkara sve bliži ''Rajku Mitiću''!

Fudbal 03.07.2017 | 10:00
Zvezda našla način da angažuje Jovičića!
Napadač Aleksandar Pešić je u čekaonici, konkurenciju u odbrani trebalo bi da pojačaSrđan Babić, a agresiju u manveru da donese Branko Jovičić! Crvena zvezda je pronašla način da angažuje iskusnog zadnjeg veznog igrača, iako je ruski Amkar tokom prve runde razgovora bio „tvrd“ pregovarač.

Amkar je tražio za slobodu Branka Jovičića 500.000 evra i to u „cugu“, ali Novosti pišu da je srpski vicešampion pronašao način da angažuje jednu od najvećih želja sportskog sektora. Ljudi iz Crvene zvezde nameravaju da dovedu Jovičića na jednogodišnju pozajmicu i Amkaru odmah uplate 200.000 evra, a narednog leta i da otkupe njegov ugovor za još 300.000.

Pregovori na relaciji Perm - Beograd su intenzivirani, a ako sve bude po zamislima crveno-belih Branko Jovičić će biti licenciran za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i sudare sa Iritišom ili Dunav Ruseom. Na Marakani veruju da će do tada pored Jovičića finiširati transfer Srđana Babića.

Crveno-beli će do 15.jula inkasirati 2.000.000 evra od prodaje Mihaila Ristića u Krasnodar. Ta cifra daće im mogućnost da odlučnije krenu u akciju.

Pisali smo već o interesovanju Jang Bojsa za Slavoljuba Srnića, a Novosti u današnjem izdanju dodaju da su Švajcarci pojačali ponudu odnosno da su spremni da izbroje 700.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar