Ридигер је Челсијев, Роми иде 38.000.000 евра!

Стиже прво летње појачање на Стамфорд Бриџ.

Фудбал 01.07.2017 | 11:15
Ридигер је Челсијев, Роми иде 38.000.000 евра!
У смирај дана стигла је и бомба за навијаче Челсија. Како је јавио италијански трансфер гуру, Ђанлука ди Марцио, Рома и лондонски Плавци постигли су договор око трансфера дефанзивца Антонија Ридигера на Стамфорд Бриџ.

Немачки репрезентативац ће у понедељак допутовати у Лондон како би обавио лекарске прегледа, а затим ставио параф на уговор који би требало да буде петогодишњи.

Да Марцио је објавио и финансијске детаље трансфера према којима ће Рома на име обештећења добити 33.000.000 евра уз још 5.000.000 европских новчаница у будућности од разних бонуса и клаузула.

Иначе, менаџери фудбалера Роме су у петак боравили у Лондону како би утаначили све детаље, док је Ридигер још са репрезентацијом Немачке на Купу конфедерација.

Управо због тога су преглед и потпис пролонгирани за почетак следеће недеље, али нема сумње да тренер Антонио Конте може да буде задовољан јер му је управа испунила једну од жеља у летњем прелазном року.

Ридигер је претходне две сезоне провео у Роми и тамо је пружао добре партије. Одиграо је 72 меча у свим такмиченима и био је стандардан у првој постави.

Иначе, Ридигер је прву сезону у Роми играо на позајмицу из Штутгарта, а онда је у лето 2016. италијански клуб откупио његов уговор за 9.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар