Ridiger je Čelsijev, Romi ide 38.000.000 evra!

Stiže prvo letnje pojačanje na Stamford Bridž.

Fudbal 01.07.2017 | 11:15
Ridiger je Čelsijev, Romi ide 38.000.000 evra!
U smiraj dana stigla je i bomba za navijače Čelsija. Kako je javio italijanski transfer guru, Đanluka di Marcio, Roma i londonski Plavci postigli su dogovor oko transfera defanzivca Antonija Ridigera na Stamford Bridž.

Nemački reprezentativac će u ponedeljak doputovati u London kako bi obavio lekarske pregleda, a zatim stavio paraf na ugovor koji bi trebalo da bude petogodišnji.

Da Marcio je objavio i finansijske detalje transfera prema kojima će Roma na ime obeštećenja dobiti 33.000.000 evra uz još 5.000.000 evropskih novčanica u budućnosti od raznih bonusa i klauzula.

Inače, menadžeri fudbalera Rome su u petak boravili u Londonu kako bi utanačili sve detalje, dok je Ridiger još sa reprezentacijom Nemačke na Kupu konfederacija.

Upravo zbog toga su pregled i potpis prolongirani za početak sledeće nedelje, ali nema sumnje da trener Antonio Konte može da bude zadovoljan jer mu je uprava ispunila jednu od želja u letnjem prelaznom roku.

Ridiger je prethodne dve sezone proveo u Romi i tamo je pružao dobre partije. Odigrao je 72 meča u svim takmičenima i bio je standardan u prvoj postavi.

Inače, Ridiger je prvu sezonu u Romi igrao na pozajmicu iz Štutgarta, a onda je u leto 2016. italijanski klub otkupio njegov ugovor za 9.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar