Божинову дјевојка договорила трансфер!

Хвала ти, Биљо! Тек му је 31 година, а већ је променио 13 клубова. . . !

Фудбал 03.07.2017 | 09:00
Божинову дјевојка договорила трансфер!
Тек му је 31 година, а већ је променио 13 клубова у каријери! За овај последњи - 13, потписао је данас! Мезимац навијача Партизана, Бугарин Валери Божинов, нови је играч швајцарског прволигаша Лозане! Он је потписао уговор на две године.

Божинов се није добро снашао у Кини, где је провео последњих неколико месеци (зарадио 900.000 евра), па је одлучио да се врати у Европу. Имао је неколико понуда, да би се на крају одлучио за Швајцарску.    

"Много сам срећан што ћу играти у Швајцарској. С обзиром да нисам успео да се прилагодим животу у Кини, сан ми је био да с евратим у Европу. Тамо сам ишао због пара, узео сам паре и свестан сам да више не могу, али могу и даље да играм врхунски фудбал. Сматрам да је Лозана идеална опција за мене, поготово што је тренер рекао да ме жели по сваку цену. Постојале су понуде из Турске, Мађарске, Русије и Дубаија. Али Лозана је била најупорнија. Дошао сам и брзо смо се договорили. Захваљујем се Биљани (девојци) што ми је поново обезбедила добар уговор. У понедељак се прикључујем новим клупским друговима", изјавио је Божинов. 

Иначе, Биљана Дол је Српкиња и бивша супруга немачког тренера Томаса Дола која се већ дуже време забавља са бугарским нападачем.  

Подсетимо, пре Лозане, Кине и Партизана Божинов је играо за Леће, Јувентус, Парму, Левски, Фјорентину, Верону, Спортинг из Лисабона, Манчестер Сити, Тернану...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар