Истборн: Монфис на Нолета у финалу!

Ђоковић добио противника, Монфис у финалу! Гаел Монфис је победник француског дербија полуфинала турнира у Истборну. Монфис је у неизвесном мечу савладао Ришара Гаскеа са 2-1, 6:2, 6:7, 7:6.

Тенис 30.06.2017 | 21:40
Истборн: Монфис на Нолета у финалу!
Монфис ће се тако у суботу од 15 сати играти против нашег Новака Ђоковића који је у другом полуфиналу победио Руса Данила Медведева.

Монфис је у првом сету доминирао и после два брејка добио тај део игре са 6:2. Карма се после другог сета није "осветила" Монфису. Имао је у том делу игре брејк предности на 4:2 и прилику да заврши посао својим сервисима. Није то успео, али је дошао до меч лопти током сервис гема Гаскеа при резултату 5:4.

Ни њих није реализовао што Гаске користи у тај брејку (9:7) и одводи меч у трећи сет. Упркос повреди ноге из другог сета, трећи део игре је почео добро по Монфиса јер је у раној фази направио брејк за 3:1. Као и пре тога, предност није сачувао до краја.

Трећи сет је као и други окончан после драме у тај брејку, али је овог пута сигурнији био Гаел Монфис (7:4) па ће у суботњем финалу играти са Новаком Ђоковићем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар