Семберац, Михаило Ристић, отишао из Звезде!

Млади фудбалер дефинитивно више није члан црвено-белих.  Звезда продала Ристића и до 15. јула добија 2. 000. 000 евра! Ристић се већ прикључио екипи Краснодара на припремама у Аустрији.

Фудбал 01.07.2017 | 00:00
Семберац, Михаило Ристић, отишао из Звезде!
После Срђана Плавшића, још један млади репрезентативац Србије напустио је Црвену звезду.

Као што је најављено, Михаило Ристић продат је Краснодару за два милиона евра и 20 одсто од наредног трансфера.

Млади везиста, по потреби леви бек, већ се налази у Аустрији, где се играчи руског клуба припремају за нову сезону, коју ће почети квалификацијама за Лигу Европе, што теоретски значи да би у некој од рунди могли да се сусретну и са црвено-белима.

Уговор са Краснодаром, Ристић је потписао на пет година.

Дојучерашњи универзалац Звезде играће квалификације за Лигу Европе и са новим клубом, четвртопласираним у Премијер лиги Русије прошле сезоне. За разлику од црвено-белих, Краснодар почиње борбу за улазак у групну фазу у трећем колу.

Све је готово, Михајло Ристић нови је фудбалер амбициозног руског премијерлигаша Краснодара. Сада већ бивши фудбалер Црвене звезде потписао је петогодишњи уговор са овим клубом и прикључио се екипи Крансодара која се налази на припремама у Аустрији.

Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје, на име обештећења ће Звезда инкасирати 2.000.000 евра и то ће комплетна сума бити уплаћена до 15. јула. Поред тога, црвено-бели ће зарадити и 20 посто од следећег Ристићевог трансфера.

Иначе, за Ристића је већ дуже време био заинтересован шпански Еспањол, али су Руси очигледно били бржи, конкретнији и издашнији.

Ристић је за екипу Црвене звезде дебитовао у сезони 2014/15, одиграо је укупно 91 утакмицу и постигао седам голова. Прошле сезоне је са црвено-белима освојио титулу шампиона Србије.

Пре њега екипу Звезде већ су напустили Петар Орландић, Предраг Сикимић и Срђан Плавшић, док са Александром Луковићем није продужен уговор.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

01.07.2017 12:17

Срећно Риле!

ОДГОВОРИТЕ