Новак: Очекујем да ћу бити бољи у финалу!

Новак Ђоковић честитао је Русу Данилу Медведеву после партије који је пружио у полуфиналу Истборна.

Тенис 30.06.2017 | 19:45
Новак: Очекујем да ћу бити бољи у финалу!
Ђоковић је рекао и да финале није баш очекивао, али и да је у Истборн дошао да би одиграо неколико мечева пред Вимблдон.

"Пре свега, честитке Медведеву. Он је показао да припада новој, квалитетној генерацији, и то не само у овом мечу, већ и на неколико претходних турнира. Стварно сам морао да се потрудим не бих ли га савладао", рекао је Новак после полуфинала и победе 2-0, 6:4, 6:4.

Њему је ово био први турнир у Истборну, али и први припремни за Вимблдон после више година како би покушао да у Лондону догура до завршнице.

"Знате, морам да кажем да волим галебове, а овде се сви окрећу ка њима због проблема које умеју да направе. Па опет, ја због сина често тражим по интернету песме о галебовима, и ево их и сада, изгледа је то њихов одговор. Искрено, уживам овде, сам град је диван, а људи који долазе на трибине истински воле, осећају тенис", рекао је наш најбољи тенисер.

Финале је прокоментарисао као нешто идеално пред највећи турнир на свету.

"Надао сам се ја да ћу догурати довољно далеко да могу да то онда оценим као добру припрему, али је пласман у финале нешто идеално, остварење из снова, могло би се рећи", каже Ђоковић.

На питање шта очекује у финалном дуелу у коме ће се састати са бољим из меча Ришара Гаскеа и Гаела Монфиса, Ђоковић је био јасан, "Да ћу играти боље!"

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар