Пепе напушта Реал, али остаје на великој сцени!

Сарадња из Порта поново ће бити успостављена.

Фудбал 02.07.2017 | 10:00
Пепе напушта Реал, али остаје на великој сцени!
Иако су му 34 године, Пепе не размишља о завршетку играчке каријере или одласку у неку од мање развијених фудбалских земаља, где би на своје име могао да заради огроман новац.

Пошто му је истекао уговор са Реал Мадридом, Бразилац са португалским пасошем је постао слободан играч, међутим, по писању угледног "ЕСПН" портала, наставиће да игра на великој сцени - у дресу Пари Сен Жермена!

Наводоно, уговор ће бити потписан на годину дана, а главна "веза" је Антеро Енрике, нови спортски директор Парижана, који је ту функцију обављао у Порту док је Пепе играо за плаво-беле, пре одласка у Реал 2007. године.

У уговору ће бити и клаузула о могућем продужетку сарадње на још једну сезону, а потпис би требало да уследи после медицинских прегледа који ће бити обављени када се искусни штопер врати из Русије где са Португалом учествује на Купу конфедерација.

Пепе је са Реалом освојио три трофеја Лиге шампиона, три пута је био првак Шпаније, а укупно је 13 пута подизао разне пехаре током десетогодишњег играња за мадридски клуб. Нема сумње да ће његово искуство бити од огромног значаја за ПСЖ.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар