Pepe napušta Real, ali ostaje na velikoj sceni!

Saradnja iz Porta ponovo će biti uspostavljena.

Fudbal 02.07.2017 | 10:00
Pepe napušta Real, ali ostaje na velikoj sceni!
Iako su mu 34 godine, Pepe ne razmišlja o završetku igračke karijere ili odlasku u neku od manje razvijenih fudbalskih zemalja, gde bi na svoje ime mogao da zaradi ogroman novac.

Pošto mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Brazilac sa portugalskim pasošem je postao slobodan igrač, međutim, po pisanju uglednog "ESPN" portala, nastaviće da igra na velikoj sceni - u dresu Pari Sen Žermena!

Navodono, ugovor će biti potpisan na godinu dana, a glavna "veza" je Antero Enrike, novi sportski direktor Parižana, koji je tu funkciju obavljao u Portu dok je Pepe igrao za plavo-bele, pre odlaska u Real 2007. godine.

U ugovoru će biti i klauzula o mogućem produžetku saradnje na još jednu sezonu, a potpis bi trebalo da usledi posle medicinskih pregleda koji će biti obavljeni kada se iskusni štoper vrati iz Rusije gde sa Portugalom učestvuje na Kupu konfederacija.

Pepe je sa Realom osvojio tri trofeja Lige šampiona, tri puta je bio prvak Španije, a ukupno je 13 puta podizao razne pehare tokom desetogodišnjeg igranja za madridski klub. Nema sumnje da će njegovo iskustvo biti od ogromnog značaja za PSŽ.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar